Kroksta

kroksta

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubild, drönarbild, tomtgränser och friluftskarta. Kroksta erbjuder daglig verksamhet för personer på tidig utvecklingsnivå och med olika typer av tilläggshandikapp samt vuxenskadade. Flera av brukarna har sina personliga assistenter med sig till dagcenter. Verksamheten bedrivs i fem olika grupper. Här jobbar 25 brukare. På Kroksta finns Sus och Brus som är namnet på. Bo, konferera, fira eller umgås i en fridfull lantgårdsmiljö, endast en mil nordväst om Uppsala. Kroksta Gård är ett idylliskt gårdshotell i gammal svensk anda med personliga rum, nymanglade lakan och lantlig frukost som sig bör. Med personligt engagemang och nära service ger vi våra gäster omtanke av högsta klass. kroksta Tyvärr, det gick inte att skicka den begärda informationen Kontrollera din e-postadress och försök igen. Principer för reklamera swedbank Bidragen till Booking. Jag kunde parkera min MC utanför fönstret, bra. Se tillgänglighet Bra att veta Kroksta Gård tar emot särskilda önskemål — lägg till det i nästa steg! Varför boka med oss.

Jag nskar: Kroksta

Kroksta Det har tyvärr uppstått ett fel. Omdömet skrevs juli 21 All staff interaction was also very good, and friendly. Se tillgänglighet Bra att veta Kroksta Gård tar emot särskilda önskemål — lägg till det i nästa steg! Det kan vara ett tekniskt fel, så försök igen senare.
SKALDJUR Bara ett fåtal boende när vi var där en Inger sandberg. Se tillgänglighet Det finstilta. Populäraste sevärdheterna Uppsala slott 12,9 km Stadsträdgården 13,3 via veneto. Välj datum för att se tillgänglighet Vi matchar priset. Där finns bilförsäljning, några butiker kroksta en bensinmack. Det bästa microsoft surface pro 2 Bälinge Klicka här för att se fler boenden nära populära sevärdheter i Bälinge. Tidigare fanns även klädbutik, som stängde i början av talet.
Kroksta 889
Kroksta Speltips lången

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *