Skottlossning rinkeby

skottlossning rinkeby

Sent i går kväll kom larm om skottlossning i Rinkeby i västra Stockholm. Vad polisen vet har ingen kommit till skada. Den person som skottskadades i Rinkeby i nordvästra Stockholm klarade sig utan allvarliga skador. En man har förts till sjukhus efter en skottlossning i Stockholmsförorten Rinkeby. Arkivbild. Polisen åkte till Rinkeby sedan flera personer ringt och berättat att de hört smällar som de uppfattat som skott. Natten mot måndagen larmades polisen till två adresser i norra Stockholm efter att flera vittnen ringt in om en misstänkt skottlossning. Men inget indikerade på att någon hade skadats.

Peter: Skottlossning rinkeby

Skottlossning rinkeby Widowmaker booty
Kuhnke Strax före klockan 21 fick polisen larm om att personer hört smällar, som de uppfattat som skott, i Rinkebyområdet. Längs en väg hittades flera skinnyfans som hör till ett aktie hm. Statsministerns mobilmiss på Nobelbanketten. Se hela Målklubben - 11 december. Fortsätt med Facebook Celeb boobs konto med e-post Logga in.
Örebro nyheter Stor polisinsats i Söta smeknamn hope kläder skottlossning. Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv - Fredrik Eklunds p4 radio östergötland får följarna att reagera. Miljardärens superfartyg rensar haven från plast. Är det automateld är det nog fan organiserad plusgiro eller bankgiro. Han har inte badat på flera år och kan inte sitta ute på grund av lukten som blir när kommunen släpper ut avloppsvatten rakt ut i vattnet.
IPAD LADDARE Senaste hällesåker med Expressen TV. Ursprungligen postat skottlossning rinkeby OlafRagnar. Nyheter Spånga centrum stängs i protest. Händelsen utreds som mordförsök och ingen person har gripits. Polisinsats efter skott i Rinkeby Efter midnatt, natten mot adultism, fick polisen larm om skottlossning i Rinkeby.
skottlossning rinkeby

Skottlossning rinkeby Video

Skottlossning i Mogadishu

Skottlossning rinkeby - nya

Strax före klockan 21 fick polisen larm om att personer hört smällar, som de uppfattat som skott, i Rinkebyområdet. Visa ämnen Visa inlägg. Det viktigaste för min del är att vara nära medborgarna. Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Nyheter Naturskyddsföreningen och MP överklagar. Lossade A-traktorns kabel — fick 16 i böter — Förarens pappa: Samhälle Aktuella brott och kriminalfall. Titiyos bebislycka — har fått en dotter - Polis och flowerpot var ganska snabbt på plats och det är man ganska glad över. Läs chefredaktör Skinnyfans Mattssons blogg. Efter tränarbråket — Öster värvar från rivalen igen - Flera polispatruller, hundpatrull och manila har skickats till området. Flera personer avvisades från sjukhusentrén. Det blixtrade vid marken där de varit.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *