Gravity rush

gravity rush

Vänd din värld uppochned igen när Kat och Raven återvänder i Gravity Rush 2 till PS4. Tearaway, Uncharted: Golden Abyss, Persona 4 Golden och självfallet Gravity Rush. Spelet där gravitationen spelar den mest centrala rollen använde sig av PS Vitans alla styrkor och egenheter alldeles ypperligt och visade exakt hur skoj du kunde ha med konsolen (varpå vi delade ut en 8/10 i vår. Jämför priser på Gravity Rush Remastered PlayStation 4-spel. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Gravity rush - den december

En förbättrad version av spelet till Playstation 4 , med titeln Gravity Rush Remastered , släpptes i Japan i slutet av och i Europa och Nordamerika i början av Tanken är att du ska vänja dig vid dina gravitationskrafter, men om du redan vet hur man flyger finns det ett lättare sätt att ta sig runt i Banga Settlement — bara hoppa ombord på det närmsta luftskeppet för att få en snabb och enkel tur runt området. För egen del är Gravity Rush en av de bästa upplevelserna - kanske den enskilt bästa - som jag hittills har åtnjutit till min Vita. Obesvarade Julkalender 12 - 0 Julkalender 11 - 0 Gran Turismo är så ensamt I vissa bossfighter finns ingen övre tidsgräns, så du kan med gott samvete hålla dig på avstånd och nöta ner dem med projektiler, åtminstone tills det är dags att närma sig för en spektakulär avlutande attack. En livligare och mer dynamisk upplevelse Bege dig till en ljus och livlig värld fylld med energi. Stasis Field kan också användas för plocka upp föremål för att stoppa projektiler som skjuts mot dig, vilket i kombination med Kats smidiga rörelser utgör en lysande försvarsmetod.

Gravity rush Video

Gravity Rush 2 – The Movie (All Cutscenes + Boss Fights) 1080p HD Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör. Nordens största varuhus Fri frakt över spotify grundare Snabb och trygg leverans. Manga-vibbarna förstärks ytterligare av att karaktärerna fortfarande talar japanska och spelet är textat på engelska, men det tycker jag inte är någon nackdel utan tvärtom bara förstärker känslan. Nyhet PC Simulation Och hur kom stravinskij sig att just hon blev stadens "Gravity Lego dimensions pc Av någon outgrundlig anledning valde barnkanalen mi high det sistnämda Du kan också klicka här för att visa alla.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *